Projekat „Pitam da“ treba da načini okret u rаzmišljаnju, nаčinu učenjа i učenicimа omogući da smаnje rаstojаnje između hoću, znаm i činim, kаko bi što lаkše otkrili svoje sposobnosti, buduće zаnimаnje, mjesto i ulogu u društvu.


Kao što je već rečeno, dio projekta čini vršnjačka edukacija ali i srednjoškolska praksa u pravim, uspješnim firmama. Sredjoškolska praksa je nešto potpuno novo na našim prostorima i ona pruža mogućnost najboljim programerima i informatičarima srednje škole da steknu potrebna iskustva i vide kako ustvari sve funkcioniše.

Sredjoškolska praksa je nešto potpuno novo na našim prostorima i ona pruža mogućnost najboljim programerima i informatičarima srednje škole da steknu potrebna iskustva i vide kako ustvari sve funkcioniše.
Ideja o srednjoškolskoj praksi se ne bi mogla ostvariti bez kompanije “Lanaco” koja je pružila veliku podršku učenicima. Mnogi naši programeri su bili dio njihove ljetnje prakse i svi su se složili da su stekli nova znanja i iskustvo.

Lanaco
Ideja o srednjoškolskoj praksi se ne bi mogla ostvariti bez kompanije “Lanaco” koja je pružila veliku podršku učenicima.