Antonio Banderas "sit" darezljivosti Grifitove prema bivsem muzu


- PRIJETI PRESELJENJEM U SPANIJU -


   

Antonio Banderas upozorio je nedavno Melani Grifit da njihovu porodicu ceka pre seljenje u Spaniju ukoliko ona konacno ne okrene leda nekadasnjem muzu Stivenu Baueru. Tako bar pise americki "Star", tvrdeci da je filmski Zoro prokljucao od besa kada je otkrio da je po treci put za poslednjih godinu dana pokrila sve troskove Bauerovog lecenja od droge.Sada je cak upotrebila njihovu zajednicku ameriken karticu. Tabloid navodi da je Melani razjarenog Antonia nazvala skrticom, ali da on ne odustaje od postavljenog ultimatuma. Tim pre sto se "gubitnik" cesto javlja iz centra za rehabilitaciju trazeci da se "posavetuje" s bivsom zenom.Melani i Bauer, koji je roden na Kubi i takode se bavi glumom, vencali su se 1982. i imaju 16-godisnjeg sina. Mladic se skoluje u jednom privatnom internatu, a leti zivi s majkom. Bauer vec godinama bije bitku s drogom. Kad god se vrati svom poroku, slavna Grifitova, i sama lecena od bolesti zavisnosti, na sve nacine pokusava da ga izbavi. Njegov najnoviji "pad" usledio je posto je TV mreza NBS odlozila snimanje serije "Undercover", u kojoj je posle dugo vremena dobio vaznu ulogu. Bivsa zivotna saputnica poslala ga je ovog puta u jedno leciliste na Floridi, verujuci da za njega jos ima nade.
   Ali za njenog sadasnjeg muza bila je to poslednja kap u casi. Ne samo zbog smanjenja porodicnog budzeta. Prica se, naime, da Banderas nije bas sasvim ubeden da je pomoc jedina stvar koju problematicni glumac ocekuje od Melani. Odnosno da je prosto poludeo kada je od zajednickog prijatelja pre tri meseca cuo da on jos govori o njenom seksepilu. "Ona je najvatrenija ljubavnica s kojom sam ikada bio", rekao je Bauer tom coveku, a ovaj se toga prisetio u nimalo zgodnom trenutku.
   Iako je Melani ta o cijoj se ljubomori neprekidno pise, sada izlazi na videlo da je cuveni Spanac i ranije tesko prihvatao cinjenicu da je ona preosetljiva kada je rec o ocu njenog prvenca. Zabrinuta za njegovu karijeru, svojevremeno je zamolila glumca Dona Dzonsona, za koga je takode bila udata i s kojim ima 12-godisnju cerku, da mu ponudi gostovanje u seriji "Nes Bridzis". On joj je ispunio zelju, a Banderas je, kazu, vec tada bio jako ljut zbog tolikog truda oko "one dangube".
Ovog casa je, medutim, siguran da je pronasao najbolji nacin da Bauera zauvek ukloni iz njihovih zivota. Jer, malo je verovatno da ce Melani Grifit svemu sto je vezuje za Los Andeles pretpostaviti bivseg muza.
Preuzeto sa "Glasa javnosti"

NAZAD