BIOGRAFIJA

 

 

CHAD MICHAEL MURRAY rodjen je 24.8.1981 u gradu Buffalo (New York) u brojnoj porodici. Ima 3 brata, polubrata i sestru. Divi se svom ocu koji ih
je odgojio sam jer ih je majka napustila kad je Chad imao 10 godina. Ali,u svakom zlu ima i neceg dobrog, Chad kaze kako mu je to bolno iskustvo pomoglo da se identificira s ulogom Lucasa Scotta u One Tree Hillu.

Srednju skolu je mrzio, nije imao bas puno prijatelja jer se nije uklapao. Ni danas bas ne voli trendove ni novine, a i za cure kaze da su mu draze one konzervativne. Ipak, volio sam uciti nove stvari. Profesori su bili cool, dopustali su mi da izrazim svoju kreativnost i tako sam nekako dogurao do kraja, kaze Chad.

U skoli se bavio americkim fudbalom i prilikom jedne utakmice jako se ozlijedio te su mu morali odstraniti dio crijeva i stoga uvijek mora paziti na prehranu. To je i razlog zasto se ne moze udebljati. Medicinska sestra koja ga je lijecila predlozila mu je da se pocne baviti manekenstvom.
On ju je poslusao i ubrzo postao model za kompanije Sketchers, Tommy Hilfiger i Gucci. Za vrijeme manekenske karijere imao je jos se jednu nezgodu, zaradivsi ozljedu koja mu ovog puta mijenja osobni opis. Naime, jednu vecer je 'uskocio' u fast food restoran i tako nabio nos da je opet zavrsio na kirurgiji. (Ako pogledate izbliza njegov nos sada i prije, uocicete razliku.)


Ali njegova prava ljubav ipak je bila gluma i zato odlazi u Hollywood. Nedugo nakon dolaska pojavio se kao gost u nekoliko televizijskih emisija, ukljucujuci uloge u epizodi 'Diagnosis murder' (1933), ali tek nakon nekoliko godina dobio je poziv kojem se nadao. Producenti Gilmoreica trazili su facu za ulogu Tristana DuGreya. Trazili su nekoga tko bi svojim izgledom bio karizmatican, nekog tko bi bio na rubu izmedju dobrog i loseg lika. Chad je bio sve to, dovoljan je bio jedan pogled ispod stisnutih obrva i lik Tristana je bio njegov.
Koliko se Chad prilagodjavao Tristanu, tako su s vremenom scenaristi Tristana prilagodjavali njemu.

Prije nego sto se ozenio Sophijom Bush, u proljece 2005., drustvo su mu pravili prase Gus i jedinstveni, vrlo bucan macak Jack. Danas mu drustvo pravi pet pasa, Joe, ovcar mjesanac kojeg vodi svugdje sa sobom, Ozzie, francuski mastif kojeg niko nije htio jer je roden samo s jedim testisom, Charlie, pomeranski spic, Annie, mjesanka boksera i pitbula (ona je pripadala Sophiji), i Axel, pravi pas cuvar kojeg je nabavio Sophiji za zastitu.

U proljece 2005. ozenio se sa Sophiom Bush, ali su se vec na jesen rastali.                         
Sada je zarucen sa Kenzie Dalton, takodjer kolegicom iz serije. U slobodno
vrijeme se bavi kosarkom, gimnastikom i ragbijem.                   

                                                                                                     

POVRATAK NA POCETAK