•         mala crna haljina, nezaobilazan odjevni predmet,sa kojim nikad nemozete pogrijesiti.Postoji toliko krojeva, stilova, materijla da ce te sigurno pronaci nesto za sebe.

 • Savjet: ovaj odjevni predmet sam je po sebi glamurozan tako da se ne treba pretjerivati sa modnim doda cima. Isto tako uz salonke sa nekom mustrom dodatno istice vase noge.

 

 •   hlace- ako zelite izgledati lijepo i svecano, a ne volite pretjerivati, ovaj odjevni predmet je savrsen.

 • Savjet: u ovom slucaju mozete se opustiti sa modnim dodacima- ukrasite se perlama, brosem, ...pripazite kod hlaca sa sirokim krojavima, koji nikad ne idu na veliku petu.

 

 •     crveno- boja strasti, veselja, ljubavi- idealan odjevni predmet za novogodisnju noc ili sl. priliku (kosulja, korzet, topic ili jednostavno neki detalj kao pasmina, perle, nakit, ruza...)

 • Savjet: ova boja istice put, a u kombinaciji sa pozlacenim (ili zlatnim ) detaljima uvijek djeluje toplije i elegantnije od srebra.

 

 •   kosulja- bilo elegantna, sportska, obicna bijela, sa uzorkom... nije bitno, univerzalna je i za svaku priliku

 • savjet: za muskarce je veoma vazno da uz crno odjelo uvijek ide bijela kosulja. Medjutim elegantan look se postze i kombinacijom prugaste kosulje sa trapericamaili hlacama na peglu( za smjelije predlazem kosulje sa ornamentalnim uzorcima uskladjene sa prikladnim nakitom.)Karirane kosulje od flanela, pogodne su za neformalne prilike: skolu, izlaske,...Nosi se na jednobojne majice, zakopcana, raskopcana, umetnuta u hlace ili ne,...

 

 
 •     krzno- sto da ne? Ove godine je pravi modni hit.

 • Savjet: Ovo je luksu zan modni detalj, koji u pogresnoj kombinaciji ili pri pretjerivanju, mozemo dobiti samo look divlje zvjeri( kao detalj - nausnice, snalice, ogrlice, sesir sa ovim detaljem...bice pun pogodak u dnevoj ili manje svecanoj prilici.)

 

        
 •  Ako imate komad rastezljive , pamučne tkanine, također napravite tubu, odredite dužinu koja vam odgovara, izrežite otvore za ruke i dobit ćete malu funky haljinicu! Ukrasite ju remenčićima, trakama, brošem i sl. Prednost pamučnih, rastezljivih materijala jest što ih ne trbate podrubljivati, tako da je to zaista lako napraviti!

   

 

       
 •   Vaša garderoba bi trebala biti odraz vas, vaše osobnosti, posebnosti, a ne osobnosti pojedine modne marke! – budite sam svoj majstor! Sve što vam je potrebno jest malo mašte, hrabrosti, kreativnog duha i spretnosti sa škarama i iglom u rukama!! Prekopajte malo ormare svojih baka, začudit ćete se kakva se sve čuda tamo skrivaju. Izvucite stare haljine, suknje, šalove i pustite mašti na volju! Režite, sužavajte, drapajte, našivajte razne aplikacije, šljokice... i stvarajte svoje vlastite male kreacije! Ako same niste vješte u šivanju, zaposlite malo mamu, prijateljicu ili baku – sigurno će vam rado pomoći!
  - od starih traperica odrežite nogavice, rasparajte sjedalni šav sve od zatvarača do stražnje strane, odredite dužinu koju želite i spojite ručno ili na mašinu! Dobit ćete prekrasnu suknjicu, koju možete ukrasiti perlicama, šljokicama ili nečim sličnim!
   

 

HOME PAGE