Jennifer Lopez je rodjena 24. jula 1969. godine. Ima dvije sestre, roditelji se zovu: Guadalupe i David Lopez; otac joj je kompjuterski tehnicar, a majka uciteljica. Rodjena je u Bronxu, dok joj roditelji poticu iz Portorika, ali su se upoznali u Njujorku. Jennifer Lopez je pocela da pohadja casove igranja i pevanja od pete godine. Pohadjala je Catholic grade school i Catholic high school u koju su isle samo devojcice gde je ucestvovala u svim aktivnostima-tenisu,gimnastici...
Jennifer Lopez je napustila kucu kada je imala 18 godina da bi zapocela karijeru u show biznisu, cemu su se roditelji protivili.Pohadjala je casove igranja na Baruch College u Njujorku, i u isto vreme radila u pravnoj kancelariji. Zatim je zapocela svoju karijeru kao igracica u show-u In Living Color, a kasnije je radila kao prateca igracica na turnejama Janet Jackson, cak se i pojavila u jednom njenom spotu. Njen prvi proboj u svet glume bio je 1997. godine kada je dobila ulogu Selene-popularne meksicke pevacica u istoimenom filmu. Jennifer Lopez je uspela ne samo kao pevacica i glumica, vec i kao uspesna poslovna zena. Pored filmova i muzickih albuma, ona ima svoje sopstvene parfeme, kao i kolekciju odece za muskarce i zene.
Dva puta je bila proglasena najseksipilnijom zenom na svetu od strane casopisa FHM, prica se da je osigurala svoje telo na $1 billion.
Njen prvi brak je bio sa konobarom Ojani Noa, ali su se razveli 1998. godine posle 21-nog meseca braka. U periodu izmedju 1999. i 2000. godine zabavljala se sa muzicarem P.Diddy-jem, sve dok oboje nisu bili uhapseni jer su bili umesani u pucnjavu u nocnom klubu, gde ih je policija pronasla sa ukradenim pistoljem. Optuzbe protiv Jennifer su povucene i to je bio razlog njihovog raskida. Jennifer se po drugi put udala u periodu izmedju 2001-2002. za igraca iz njene grupe Chris Judd-a. Posle ovog razvoda, Jennifer se verila za Ben Afflecka i planirali su svadbu za septembar 2003.godine koja je bila otkazana na kratko pre samog dogadjaja i oni su se rastali u januaru 2004.godine. Posle 4 meseca, Jennifer Lopez se tajno udala za Marck Anthony-ja i to 5-tog juna 2004.godine.Kupili su zajednicku kucu vrednu $9.9 million. Jos uvek je u braku sa njim i kaze da nikada nije bila srecnija.
 

N  a  z  a  d

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muzika