Gol je postao noćna mora za napadače Barselone iako se ovog leta predviđalo da će Katalonci kao od šale tresti mreže protivnika. Ronaldinjo, Anri i Mesi još nisu profunkcionisali u manevru, pa je to prva briga Franka Rajkarda uoči premijernog duela u Ligi šampiona.

- Nisam zabrinut ni iznenađen što me je trener zamenio na meču sa Osasunom. Sigurno me je štedeo za meč sa Lionom. Svu pažnju smo okrenuli duelu sa Francuzima i imamo milion motiva da zabeležimo prvu pobedu u Ligi šampiona - kaže Ronaldinjo.

Bez Samjuela Etoa, Barselona nema dovoljnu ubojitost u završnici, Tjeri Anri još se nije adaptirao, Ronaldinjova forma takođe nije u naponu, ali sve to može brzo da se promeni. Pored Etoa, izvesno je da u timu večeras neće biti ni kapitena Pujola, koji će se ekipi na treningu pridružiti tek krajem nedelje.

Novajlija Jaja Ture je od onih koji sjajno poznaju tim Liona, jer je došao letos iz Monaka.
- Odlično poznajem svakog igrača iz protivničke ekipe, čak i one koji su im letos došli, tako da će mi biti mnogo lakše da igram. Biće to jako težak meč za nas, ali imamo ogromnu želju da u Ligi šampiona startujemo pobedom - kaže reprezentativac Obale Slonovače.