-Dejvid Bekam trebalo bi od januara da bude na tromesečnoj pozajmici u fudbalskom klubu Milan, iz italijanske modne prestonice Milano. Britanski fudbaler pojavio se Armanijevoj u kampanji za muško donje rublje.Beckhamovi potrošili 150 hiljada eura za 12 sati

-Umjetnica iz čaše za martini Dita fon Tiz (Von Teese) nedavno je dobila nekoliko SMS-ova koje joj
je poslao šminker Dejvid Bekam (David Beckham), jer je "oduševljen njezinom umjetnošću". Dejvid je veliki fan Ditinih nastupa, načina života i osebujnog porcelanskog izgleda. Smatra da je izuzetno talentirana. Dita je bila oduševljena kada je dobila poruke od Dejvida - rekao je izvor blizak paru Bekam.
Dita je Viktorijina prijateljica i preko nje su se Dejvid i Dita, zapravo, i upoznali. Plesačica i nogometaš su se jednom prilikom sreli i rukovali, a nakon što je pogledao neke njene nove nastupe, Dejvid nije mogao odoljeti a da joj ne pošalje poruke podrške.
Šta je u porukama tačno pisalo, ne zna se, međutim, od tog su trenutka počele priče kako je brak Bekamovih na klimavim nogama.Jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, Dejvid Bekam, nedavno se slikao za svoj novi kalendar, a kao inspiracija mu je poslužila megapopularna televizijska serija „Bekstvo iz zatvora“.

-Fudbalska zvezda, David Beckham, priredio je iznenađenje svojoj ženi Viktoriji - bez njenog znanja iznajmio je privatni avion i iz Madrida je poveo u Pariz, da bi romantično proslavili njen 33. rođendan.
Romantično izgleda ovako: posle sletanja u Pariz, pravac u najnapucanije butike u srcu "grada svetlosti".
Prvo je "pao" butik luksuznog proizvođača cipela Christian Louboutin, zatim butik visoke mode Azzedine Alaia...
Na novim fotkama, popularni Beks „fura“ imidž identičan glavnom liku iz ove serije Majklu Skofildu, što će bez sumnje obradovati mnoge njegove obožavateljke. U prvom planu na svim fotografijama je Bekamo mišićavo telo, kao i brojne tetovaže, koje podsećaju upravo na one kakve ima Skofild u seriji. Od drugih detalja koji su „pozajmljeni“ iz ovog serijala, karakteristični su kačket, kao i karirana košulja bez rukava kakvu nose zatvorenici u „Bekstvu iz zatvora“, iznošena atletska majica i, naravno, zavodljivi pogled ispod obrva.
Dejvid Bekam odavno nije samo fudbalska zvezda, već i neko ko je od svog imena uspeo da stvori modnu ikonu za mnoge muškarce širom sveta, te je za očekivati da će njegov imidž i u narednom periodu kopirati mnogi.

 

NAZAD