Istorija
Upravni odbor
Omladinska škola
Reprezentativci
Stadion
Navijači
Galerija
Kviz
Nazad na Partizan

Navijači

Osipanje fudbalske publike - najveći je problem jugoslovenskog fudbala, pa tako i Partizana. Samim tim nastojanje da se ona vrati, jedan je od osnovnih ciljeva našeg kluba.

Razume se da je naš glavni cilj da se publika vrati na naš stadion, ali nije i jedini.
Partizan ima obavezu više u odnosu na druge, jer je godinama, pa je tako bilo i prošle sezone, najgledaniji klub na gostujućim terenima. To potvrdjuje omiljenost Partizana u svim delovima naše zemlje i nama je veoma stalo do tih prijatelja, pa i onda kada njih nema na tribinama Partizanovog stadiona. Mi sa njima želimo stalni kontakt i saradnju.

Naše iskustvo posebno iz osamdesetih godina, kada smo imali 150 organizovanih klubova - sa oko 70.000 stalnih članova - širom ondašnje Jugoslavije, uverava nas da je to najbolji način za okupljanje ljudi kojima su boje Partizana najdraže, pa moramo nastojati da mu budu i najbliže. Klubovi prijatelja Partizana su način da budemo sa njima u živom kontaktu i saradnji.

U ovoj godini obnovljeni su klubovi u Indjiji, Čačku, Ljuboviji, Kruševcu, Bačkoj Topoli, Loparima (Republika Srpska), formirani su novi u Novom Beogradu, Valjevu i Banjaluci. U toku su pripreme za formiranje klubova u Kučevu, Bogatiću, Zemunu, Brusu, Paraćinu, Leskovcu, Lazarevcu, Budvi, Kragujevcu, Herceg Novom, Zvorniku, Tesliću, Modriči, Rumi, Vršcu, Bačkoj Palanci, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Kikindi, Novom Pazaru, Resavici, Titelu, Loznici, Bijeljini... Ima inicijativa za formiranje klubova prijatelja i u nekim gradovima u Sloveniji i Hrvatskoj pa i u zemljama Zapadne Evrope.