Dobro došli !!!
Priprema
Mediji
Nastupi na Sajmu
 

Sajam knjige u Banjaluci, od 19. do 24. septembra

     I ove, kao i prethodne dvije godina, Gimnazija će nastupiti na banjalučkom sajmu knjige, a glavni organizator nastupa je Savjet učenika Gimnazije. Evo šta o tome kaže predsjednik Savjeta učenika:

    I ove godine Gimnazija ima tu čast da talenat i umijeće svojih učenika prikaže posjetiocima banjalučkog sajma knjige.

    Savjet učenika, kao glavni organizator, odlučio je da ove godine da šansu svim pojedincima, koji žele svoj rad javno predstaviti. Cilj nam je, svakako, u svu tu priču uključiti što više aktivnih Gimnazijalaca. Oko 66 % učenika koji će učestvovati u prezentacijama i biti dežurni na štandu će biti iz trećeg i četvrtog razreda, a ostatak iz prvog i drugog razreda. Stariji Gimnazijalci, koji već imaju dosta iskustva sa predhodna dva nastupa, će voditi veći posla, dok su mlađi tu da uče i prikupljaju znanja za narednu godinu, kada će sav posao preći u njihove ruke.

    Što se tiče programa, pored samostalnih nastupa, kreativnih Gimnazijalaca, planiraju se promocije radova profesora i učenika Gimnazije, kao i promocja aktivnosti u našoj školi. Naravno, biće riječi i o trenutno aktuelnom, IBO programu u Gimnaziji. Takođe će sve aktivnosti tokom sajma biti predstavljene na web prezentaciji nastupa, na kojoj već radimo.

    U sklopu predsajamskih aktivnosti, održaćemo press konferenciju, u Međunarodnom press centru, u utorak 12.09.’06. u 11:30h. Planirani su i nastupi na više televizija.-

    Dakle, i ove godine 30m2  banjalučkog Velesajma, biće rezervisano samo za Gimnazijalce i njihove kreativne umove. I ove će godine nastup banjalučke Gimnazije, bez sumnje, proći izuzetno zapaženo, a u posjetiocima sajma će, ako ništa drugo, probuditi nostalgiju za srednjoškolskim danima.

 

 

 
   
Sponzori