Dobro došli !!!
Priprema
Mediji
Nastupi na Sajmu
 

Gimnazija Banja Luka
Sajam knjige 2006.
Nastup na BHT-1 (prije početka Sajma knjige BL 2006.)

Prilikom gostovanja u Jutarnjem programu u TV studiju u Banjoj Luci BHT-1 prof. Željko Grbić je predstavio sadržaje sa kojim će se učenici Gimnazije Banja Luka predstaviti na predsojećem Sajmu knjige u Banjoj Luci.

Savjet učenika organizuje rad učenika prije a i na samom Sajmu knjige kao i na promocijama na sajmu i na medijima.Deset dana prije početka sajma napravili smo sajt o nastupu gimnazijalaca na e-novine net.Planiramo nastupati sa sadržajima koji su obilježili rad u gimnaziji prošle godine.

Rad na štandu je podijeljen izmedju naše dvije smjene,koje imaju svoje vođe i učenike koji dežuraju kao i ekipu koja priprema sadržaj sajta.Imamo i umjetnički kutak u kojem izlažemo radove naše likovne sekcije .Kao i prošlih godina saradnjom sa Telekomom RS biće omogućen besplatan pristup internetu posjetiocima štanda.

 Promocije,
kao i do sada biće sastavni dio našeg nastupa:

I INTERAKTIVNA NASTAVA I PROJEKAT KULTUROM PROTIV DROGE, su primjeri kako učenik postaje aktivan u nastavi i u kreiranju časa,naravno u okviru nastavnih jedinica . Učenici IV1 će izvesti dijelove predstave "Koštana" u cilju predstavljanja načina interpretacije književnog djela.


II AKTIVNOSTI U GIMNAZIJI PROTEKLE GODINE,
učenici IV2 predstaviće se sa predstavom "Rada i Jela"(parodija na "Romeo i Julija").

Akcija
Učenici su sami pokrenuli akciju nabavke novijih računara za nastavu.

BHT1
Studio Banja Luka
 
   
Sponzori