O SAVJETU VIJESTI AKTIVNOSTI ŠKOLSKE SEKCIJE

Sjednice

Godišnji izvještaj za 2005/06

Zapisnici sa sjednica

19. maj 2006.

2. jun 2006.

15. septembar 2006.

29. septembar 2006.

13. oktobar 2006.

27. oktobar 2006.

17. novembar 2006.

1. decembar 2006.

15. decembar 2006.

Zapisnici sa sjednica

02. jun 2006.

Dnevni red:

 

  1. Usvajanje zapisnika sa prošle sjednice SU

  2. Usvajanje Godišnjeg izvještaja o radu SU

  3. Informisanje SU o apelu za pomoć oboljeloj studentkinji

  4. Informisanje o Konkursu za najbolji slogan/likovni rad

  5. Ostalo

 

Na početku sjednice je jednoglasno usvojen zapisnik sa sjednice Savjeta učenika Gimnazije održane 19. maja 2006. godine.  

Nacrt godišnjeg izvještaja za šk. 2005/06. god. o radu SU je izradio Izvršni odbor Savjeta, a prezentovao ga je predsjednik Savjeta. Nije bilo primjedbi na sadržaj izvještaja, te se pristupilo glasanju. Godišnji izvještaj je jednoglasno usvojen.

Članovi Savjeta učenika su obavješteni o apelu za pomoć studentkinji oboljeloj od leukemije, Slavici Kalaba. Predsjednik Savjeta je rekao da će poslati oglas i zamolio članove SU da u svojim odjeljenjima podsjete učenike da daju dobrovoljne priloge i da se ne desi da bude odjeljenja koja ne prikupe pomoć.

 Pročitan je javni konkurs za najbolji slogan i likovni rad koji za cilj treba da imaju podsticaj mladim glasačima da izađu na Opšte izbore u oktobru.

 Predsjednik Savjeta je pitao članove SU za njihove primjedbe i sugestije za budući rad Savjeta. Kao najveći problem i dalje ostaje neredovna dolaznost članova SU, a cilj za sljedeću godinu je popravljanje takvog stanja.

 Na kraju je rukovodstvo Savjeta obavijestilo članove SU da iako je ovo posljednja sjednica SU, rad SU ne prestaje, već da ako ima ikakvih pitanja od značaja za učenike da se mogu obratiti bilo kome od rukovodstva Savjeta; posebno ako se radi o žalbama učenika na nepoštovanje Pravilnika o ocenjivanju pri zaključivanju ocjena.

 

Sjednice

Pravilnik o ocjenjivanju

Studiranje u inostranstvu

Linkovi

Izostanci